Cursus EHBO, incl. Reanimatie/AED

Bij voldoende aanmeldingen geven wij een cursus EHBO, incl. Reanimatie/AED. Onze kaderinstructeur geeft les volgens het nieuwste Oranje Kruis boekje. Wat betreft de Reanimatie en bediening AED volgen wij altijd de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Indien u overweegt ook een cursus te starten kunt u zich aanmelden bij Betsy Schouten. Het cursusgeld bedraagt  € 225,--, incl. lesmateriaal, examengeld, AED-opleiding en consumpties. Er zijn verschillende zorgverzekeraars die deze cursus gedeeltelijk vergoeden. Kijk hiervoor op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus

Voor aanmeldingen kunt u mailen naar Betsy Schouten r.b.schouten@telfort.nl  of telefonisch naar 06-48220543

Indien u reeds in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma kunt u zich bij onze vereniging aanmelden en de herhalingsavonden/dag volgen.

© 2018 - 2019 EHBO-vereniging Kootwijkerbroek e.o. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel