Aanmelden evenementen

Els Blotenburg is coördinator van de evenementen. Zij stuurt alle leden regelmatig een email met de vraag of er EHBO-ers een bij een evenement willen lopen.

U kunt zich al van tevoren opgeven voor een evenement waar u graag als EHBO-er wilt zijn. Aanmelden gaat eenvoudig door op het betreffende evenement te klikken.

Hieronder staan de evenementen vermeld waar onze vereniging met haar EHBO-ers aanwezig zijn.
Als u vragen heeft u bellen met 06-44127503 (alleen 's avonds na 19.00 uur !!) of per email elsblotenburg@live.nl

© 2018 EHBO-vereniging Kootwijkerbroek e.o. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel