Agenda 2020-2021

De herhalingsavonden zijn altijd op dinsdag van 19.45 tot 21.45
Ook mogelijkheid voor herhalingslessen overdag, hiervoor van tevoren opgeven.
Locatie: "de Essenburcht", Schoonbeekhof 1, 3774 DA Kootwijkerbroek
De herhalingslessen worden verzorgd door Hans Valster.

22-09-2020      Korte ledenverg. en inhoud EHBO koffer
13-10-2020      EHBO tijdens een pandemie en verbandleer
17-11-2020      *Reanimatie en AED A t/m K
24-11-2020      *Reanimatie en AED L t/m Z
05-01-2021      Arts
26-01-2021      Storing in de circulatie
09-03-2021      Botbreuken en ontwrichting en verplaatsingstechn
23-03-2021      Storing in het bewustzijn
06-04-2021      Brandwonden en vergiftigingen
20-04-2021      Jaar-en ledenvergadering

16-01-2021      **Dagherhaling (zaterdag)
09-02-2021      **Dagherhaling (dinsdag)

*Deze avonden zijn verplicht.  Let op de beginletters van de achternaam.
**Voor deze dag dient u aangemeld te zijn

16-02-2021      Herhalingsavond Reanimatieleden

© 2018 - 2020 EHBO-vereniging Kootwijkerbroek e.o. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel