Agenda 2019-2020

De herhalingsavonden zijn altijd op dinsdag van 19.45 tot 21.45
Ook mogelijkheid voor herhalingslessen overdag.
Locatie: "de Essenburcht", Schoonbeekhof 1, 3774 DA Kootwijkerbroek
De herhalingslessen worden verzorgd door Hans Valster.

24-09-2019      Verbandleer en uitreiking cheque Rabofonds
08-10-2019      Oefening Hofstee Stroe
19-11-2019      *Reanimatie en AED A t/m K
07-01-2020      Arts
21-01-2020      Koude- en warmteletsels
04-02-2020      *Reanimatie en AED L t/m Z
03-03-2020      Zenuw- en ademhalingsstelsel (ziekten en letsels)
24-03-2020      Buikstoten, Rautek, Stabiel leggen enz.
14-04-2020      Oefening Lotuskring Nijkerk
07-04-2020      Jaar-en ledenvergadering

18-01-2020      **Dagherhaling
11-02-2020      **Dagherhaling

*Deze avonden zijn verplicht, let op de beginletters van de achternaam.

**Voor deze dag dient u aangemeld te zijn

© 2018 - 2019 EHBO-vereniging Kootwijkerbroek e.o. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel