Agenda 2018-2019

De herhalingsavonden zijn altijd op dinsdag van 19.45 tot 21.45
Locatie: "de Essenburcht", Schoonbeekhof 1, 3774 DA Kootwijkerbroek
De herhalingslessen worden verzorgd door Hans Valster.

25-09-2018      Verplaatsingstechnieken
09-10-2018      Spreker over EHBD(eerste hulp bij drugs)
23-10-2018      Stoornissen in de ademhaling
20-11-2018      *Reanimatie en AED A t/m H
08-01-2019      Stoornissen in de bloedsomloop
22-01-2019      Arts
05-02-2019      *Reanimatie en AED J t/m Z
05-03-2019      Stoornissen in het bewustzijn
26-03-2019      Plaatselijke letsels
23-04-2019      Jaar-en ledenvergadering

19-01-2019      **Dagherhaling

*Deze avonden zijn verplicht.

Let op de beginletters van de achternaam

**Hiervoor moet u van tevoren aangemeld zijn. Tevens zijn hier extra kosten aan verbonden. Nadere gegevens hierover kunt u bij één van de bestuursleden vragen.

© 2018 EHBO-vereniging Kootwijkerbroek e.o. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel